söndag 26 februari 2012

Tillstånd

Helgens utdelning;

Singel +7.3
Dubbel +14.68
Trippel -11.98

Total utdelning;

Singel +22.57
Dubbel +82.03
Trippel -11.98
Summa +92.62



2 kommentarer:

  1. Oj, jag hade missat att Wigan och Aston Villa hade spelat oavgjort. Då gick du alltså plus även den här helgen. Riktigt häftigt. Framförallt kul att dina dubblar går så bra.

    Det som jag tänker på är bara att en del av dina spel är så fullständigt galna. Nog för att du satte Wigan mot Bolton, men att Swansea skulle vinna borta mot Stoke och att Norwich skulle slå Manchester United var kanske lite väl mycket och hoppas på (jag hade Man U som ett av helgens säkraste spel). Dock ville jag inte säga något eftersom du har visat att du vet vad du gör innan.

    Jag tror dock att det är en bra idé att du, när säsongen är slut och har spelat på ett stort antal matcher, tar en titt på vilka spel som har suttit och vilka som har missats. Jag får en känsla av att om du filtrerar bort de svåraste matcherna så har du en helt otrolig statistik hittills.

    SvaraRadera
  2. Det är kul. Har nästan dubblat pengarna på dubbel på tre veckor.

    Jag har funderat på filter, men jag tror att jag skulle filtrera bort en hel del matcher där jag vinner. Sen är mitt övergripande mål att hitta ett nummeriskt system. Däremot ska jag ta större hänsyn till form i vår, eftersom jag inte gör det idag och få ska jag sluta spela på grupper. Dessa ska jag använda som referens enbart. Genom det hoppas jag att dom galna spelen, där laget inte är i form, filtreras bort.

    SvaraRadera