tisdag 7 februari 2012

Svergie och Norge

Kan bli användbart att köra lite rekar på de här ligorna inför ligan som börjar i april maj någon gång. Har gjort irland också som jag visade i förra inlägget. Hade du gjort brasilien. Det skulle vara grymt bra i så fall. Såg i alla fall att brasilien b var riktigt bra att spela i . I så fall har vi redan nu fem ligor att spela på (Norge, Sverige, Irland, Brasilien A och Brasilien B). Kan vara läge att köra Finland, Japan och Sydkorea också + eventuellt de baltiska länderna.


3 kommentarer:

  1. Jag är nästan klar med Brasilien, ska bara sammanställa gränser. Men det ser intressant ut även där. Om än att det kommer att krävas rätt höga odds.

    SvaraRadera
  2. Kunde inte låta bli att spåna lite. Det kommer förmodligen att finnas 16 normala ligor att spela på som går mellan vår och höst och som är spelbar under sommarlovet (om vi räknar bort de med konstiga ligasystem(nästan hela sydamerika och USA)). De här ligorna kommer att vara spelbara och hur många spel vi kan lägga hänger på hur mycket vi rekar:
    Sverige 1 och 2, Norge, Finland, Island, Irland, Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Brasilien 1 och 2, Singapore, Japan, Kina och Sydkorea. Räcker inte det får vi titta även på damfotboll och spel längre ner i seriesystemen.

    SvaraRadera
  3. Det borde nog räcka, får bara komma på ett effektivt system för att räkna gränser. Det är det som tar lite tid med Brasilen (förutom att man måste reka på Soccerway), jag försöker ställa upp det hela så att det bara är att hämta olika odds. Tänkte vidare att alla spel kan läggas i en matris, detta gör att man får bra överblick på avkastningen för varje lag.

    SvaraRadera