måndag 6 februari 2012

klar med holland2 och frankrike2

Hade egentligen inte tänkt lägga upp bilderna ikväll, men ta bara en titt här på holland 2. Även frankrike 2 har blivit rekad ikväll och ser rätt bra ut.






7 kommentarer:

  1. Holland2 ser ju riktigt bra ut. Jag tror det kan vara en bra strategi att rikta in sig på dessa ligor.

    SvaraRadera
  2. En sak som jag verkligen gillar också med holland 2, som även gäller frankrike 2 och några andra europeiska division 2 ligor är just att matcherna spelas på dagar då de andra stora ligorna har uppehåll.

    SvaraRadera
  3. Gjorde en snabbrekning på brasilianska liga b. Det verkar ju vara den bästa av alla. Shit vad grönt det var uppe i högra hörnet.

    Även england 2 verkade ju mycket mer logiskt än vad jag först hade tänkt mig. Tror att den kan bli användbar när man väl har sett var man ska spela.

    SvaraRadera
  4. Intressant. Skulle vara kul att komma förbi någon kväll och se dina matriser. Oddsen är ju klart bättre i de ligorna.

    SvaraRadera
  5. Du är alltid välkommen. Ska försöka komma ihåg att lägga upp dem här på bloggen också. Jag har väl lagt upp Holland, Tyskland och Spanien såhär långt. Det innebär att jag har Frankrike kvar av division 2 ligorna och den borde jag kunna lägga upp ikväll.

    Har tittat en del på de andra ligorna också nu. Även de som saknade historik längre än ett år, dock utan att göra matriser. Bläddrar bara igenom lag för lag. Belgien ser extremt bra ut. Den är i nästan samma klass som holland två. Skriver fler kommentarer om jag hittar några liknande ligor.

    SvaraRadera
  6. Oj jösses, kolla Polen och framförallt Rumänien, synd att de bara har statistik för ett år tillbaka. det blir knappt några röda rutor på hela högra halvan. Vi borde kunna plocka ut spel hela tiden från de här matriserna.

    SvaraRadera
  7. Det här börjar verkligen likna något intressant. Jag tror att vi är något på spåren.

    SvaraRadera