tisdag 7 februari 2012

Överodds Premier

Match Spel Gräns Odds
Man Utd - Liverpool 1 1,57 1,8
Wolves - West Brom 2 2,73 2,9
Bolton - Wigan 2 3,4 3,75
Sunderland - Arsenal 2 2,58 3,45
Swansea - Norwich X 2,87 3,35




















7 kommentarer:

  1. 1:a ska det vara i matchen Sunderland - Arsenal

    SvaraRadera
  2. Okej, är lite fundersam till att du kör 2a på Bolton - Wigan, men det ska bli intressant att följa i alla fall.

    SvaraRadera
  3. Snyggt. Du prickade Wigan. Ska sägas att alla experter hade lagt sina tips på Bolton. 10-0-0 var experternas tips innan. Att du ligger rätt visar sig även på hur det gick på de andra matcherna. Sunderland hade ledningen en bit in i andra halvlek mot Arsenal. Dessutom var det nära att bli oavgjort i Swansea mot Norwich.

    SvaraRadera
  4. Matriserna är nyckeln till allt. Och nu tror jag inte ens att ekvationen är optimal. Men Wigan vart jag glad för.. :)

    Men Ligue 1 fortsätter ju att gå åt skit. Om den inte går plus snart lägger jag ner den och kör något annat till hösten. Av 13 bet har jag prickat ett.

    SvaraRadera
  5. Oj, ditt mönster verkar hålla i sig. Bra i England och i Holland, dåligt i Frankrike. Hoppas att det inte är en slump. Jag har själv väldigt lätt för Holland och England, och svårt för Frankrike, trots att jag spelar en helt annan sorts spel än dig.

    SvaraRadera
  6. Det hoppas jag också, men det är för tidigt att säga något om det. Och därför ger jag inte upp Frankrike än.

    Men om det här mönstret håller i sig får jag lov att hitta andra ligor till hösten.

    Har bestämt mig för att fokusera på fyra ligor till hösten och fyra nu till sommaren.
    Till sommaren blir det; Brasilien, Japan, Sverige och Norge
    Till hösten blir det; England, Holland, Troligen inte Frankrike och Belgien. Om inte Frankrike funderar jag på spanien eller någon östliga, vad tror du är bäst?

    SvaraRadera
  7. Det verkar ju faktiskt som att du går bäst i samma ligor som jag, och att det är samma ligor som är mest konsekventa. England och Holland verkar ju vara givna. Belgien känns som en bra liga också. När det gäller den fjärde så kan jag nog hålla med om Spanien. Den är konsekvent och det finns mycket statistik på den. Finns naturligtvis andra också som Italien, Portugal och en del division 1 ligor, men jag tror att du är helt rätt ute.

    SvaraRadera