lördag 4 februari 2012

Spanien division 2

Har rekat lite på tyska och spanska division 1. Verkar som att jag har underskattat de här ligorna ordentligt. Finns riktigt bra mönster som återkommer. Notera hur hierarkisk den tyska är till exempel. Får nästan ta och göra samma sorts koll på franska och holländska division 1, då kan vi plötsligt ha fyra riktigt intressanta serier till att titta på. Dessutom har jag fått för mig att oddsen är rätt bra här längre ner i seriesystemen.

2 kommentarer:

  1. Det ser intressant ut och jag tror du har rätt vad gäller oddsen. Problemet är ju omsättningen på lag, men om det finns mönster kan man ju spela på det.

    Ligue 1 verkar ju gå åt h-vete igen...

    SvaraRadera
  2. Om det inte var för att du hade haft en sån enorm otur så hade jag rekommenderat dig att byta variant. Men du var sjukt nära igen. Ajaccio ledde nästan till sista minuten har jag för mig. Du lägger spelen helt rätt så i längden bör det väga upp sig.

    Jo jag vet, det är ett problem, samtidigt tror jag att det går att gardera sig mot det genom att läsa på lite, exempelvis genom att ta reda på vilka lag som precis kommit upp och precis kommit ned, ofta är det ju de lagen som åker ned respektive upp igen, och framförallt brukar den trenden synas på våren. Dessutom får du sjukt mycket fler matcher till rätt bra odds. I Spanien är det ju till exempel 22 lag som möter varandra hemma och borta. Plus att ligorna ofta spelar på dagar då andra ligor har uppehåll. Det innebär i princip spel hela tiden under höst/vårsäsongen.

    SvaraRadera