torsdag 9 februari 2012

Ny uppdatering

Har varit galet lite spel den här veckan och har därför inte varit meningsfullt att uppdatera några saldon. Imorn blir det möjligtvis lite bättre.
Halvsäkra
Twente - Heracles
Braga - Setubal

Plus en del lågoddsare i tennis som verkligen borde gå att spela både setspel och matchspel på:
Troicki - Ryderstedt
Tipsarevic - Prpic
Berdych - Bolelli
Tsonga - Pospisil
Tomic - Wu

Saldon:
Bet365: 56,02
Unibet: 312,37

Har för övrigt också rekat de bästa lagen i Tjeckien och Ukraina nu även om det tog lite längre tid eftersom jag fick göra det över soccerway. Finns en hel del riktiga säkerhetsspel att lägga även i de ligorna.

4 kommentarer:

  1. Bra jobbat. Då kommer det att finnas spel jämt.

    Jag är i princip klar med matriser och gränser för Brasilien, mailar över det när det är helt klart. Borde bli det i helgen.

    Sen tänkte jag göra detsamma för Sverige, Norge, Japan och Irland. Alltså ha fem serier som jag räknar i.

    SvaraRadera
  2. Yes, kom på att det finns en vår/höst liga till som går att spela rätt mycket på: Vitryssland.

    Nu är slovakien klar också för de fyra första lagen. En riktigt bra liga för övrigt. Hoppas på att den närmaste tiden kunna ta fram de bästa lagen för även Bulgarien, Kroatien, Ryssland och Ungern. Sen tror jag nästan att vi har hela Europa, bortsett från småländerna.

    SvaraRadera
  3. Synd på Twente, men det var en skräll.. Twentes första hemma förlust för i år. Den andra gick ju in och det var ju rätt bra odds på den iaf.

    SvaraRadera
  4. Ja, har bara missat lite väl mycket nu, två säkra bommar i rad i holländska ligan är inte bra någonstans. Dock satt tennismatcherna, alltid nåt.

    SvaraRadera