söndag 5 februari 2012

Byter strategi

okej, det här blev fiasko. På förekommen anledning gör jag därför om strategin nu. Bet365-kontot slutar vara mitt säkra konto utan blir mitt livespelkonto. Unibet blir mitt högriskkonto. Sen har jag öppnat ett bwin-konto som ersätter bet365-kontot som säkerhetskonto.

Nya startvärden blir därför de här:
Bet365 (livespel) - 53,20
Unibet (högrisk) - 310,37
Bwin (säkerhet) - 100,10

2 kommentarer:

  1. Det här ska bli intressant att följa. Vad kör du för högrisk spel?

    För övrigt har det ju gått bra i Eredivisie igen satte x i Heracles - PSV. Och det är den enda jag behövde vinna för att gå plus på singel. Bara att hålla tummarna för tisdagens match.

    Ligue 1 gick ju helt åt skogen. Ger det till våren, om det inte vänder lägger jag ner den ligan och satsar på någon annan till nästa höst.

    Premier kommer jag också gå plus på, oavsett morgondagens match. Men om den sitter blir det riktigt bra.

    SvaraRadera
  2. Jag vet. Det är bara det att din tippning i franska ligan är helt sjuk. Marseille hade en 2-0 ledning på Lyon och tappade den efter ett självmål. Fattar inte hur du lyckas vara så nära och misslyckas hela tiden. Kul förresten med Holländska och engelska ligan.

    Ska förklara mitt beslut lite närmre, känner att jag behöver det av terapiskäl efter den här dagen. Jag har hela tiden de senaste veckorna varit tvungen att hålla tillbaka massor av riktigt bra spel på bet365-kontot för att jag har bestämt mig för att köra det som säkerhetsspel.

    Bet365 har det överlägset bästa livespelsutbudet, både på antal matcher och odds (i alla fall i fotboll), vilket gör att de livespel som inte är tillräckligt säkra för att köra som säkerhetsspel men som jag ändå vill köra inte går att spela någon annanstans.Idag bestämde jag mig för att strunta i det och stötte på några förluster som hade filtrerats bort i säkerhetsfältet, samtidigt som jag inte har kunnat sätta så mycket pengar på livespelet att det har vägt upp förlusterna (vilket jag gjort på Unibetkontot där jag både vinner mer och förlorar mer). Därför gäller det nu att unibet används till att spela på större summor och på att testa nya varianter (gamespel i tennis, mycket tennis i allmänhet, fotbollsmatcher där jag tror på ett lag men inte är säker på utgången, (spelade exempelvis på brasiliens u21-damfotbollslag idag), första målet, alla matcher där jag struntar i statistik och bara går på ren känsla och en massa allmäna rastlöshetsspel). Unibet ser jag bara som en bonus om den går plus, men går saker plus så kan de gå väldigt mycket plus.

    Bwin-kontot är som sagt från och med idag det nya huvudfältet. Det är här det ska komma många vinster och få förluster och det är här som jag hoppas kunna gå plus i procent mest i längden.

    Det hela handlar egentligen om att jag har tröttnat på att övertyga både mig själv och andra om att spelen egentligen går bra, bara det att jag lägger in en massa högriskspel ibland som tar bort vinsterna. Om jag nu istället lägger högriskspelen på andra konton, så får både jag och andra det svart på vitt ifall mina spel går plus eller inte.

    SvaraRadera