söndag 12 februari 2012

Tillstånd

Helgen har gått bra. Har dock en match som ligger kvar i Ligue 1., men den är uppskjuten. Och för övrigt gillar jag inte att sammanfatta fransk fotboll...

Så här ser det ut nu:

Eredivisie +11.62
Ligue 1 -9.00
Premier +4.60

Dubblar +13.9

Totalt +21.12

6 kommentarer:

  1. Ditt snitt i Holland är ju helt galet.
    Visste inte att det gick så bra för dig i dubblarna. I så fall förstår jag ju inte varför du la ner det. Det är ju ditt bästa spel verkar det som.

    SvaraRadera
  2. Dubblarna är efter helgen bara.:-)

    Jag har insett att det fanns stor potential och det var ju tydligen sant. Om än att det gick bra i helgen. Problemet kan bli att exponeringen är större. Låg ute med elva insatser på dubblarna mot åtta på singlarna.

    SvaraRadera
  3. det blir en häveffekt alltså. Får du vinst, så får du samtidigt väldigt mycket vinst med dubblarna.

    SvaraRadera
  4. Precis, och på samma sätt blir ju förlusterna smärtsamma. Men rent matematiskt bör det vara lönsamt, eftersom glappet mellan sannolikhet och odds ökar, vilket borde generera mer vinst.

    SvaraRadera
  5. Ja nu börjar jag i så fall fatta syftet med det. Om det fungerar så blir det ju en ren häveffekt. Antingen vinner du mycket eller så förlorar du mycket. Är det så att du räknar med att vinna så är det ju en bra grej, och i annat fall så ska du ju ändå inte lägga spelen.

    SvaraRadera
  6. Precis, det var så jag tänkte. Om än att det ofta kräver lite fler vinster. Förra helgen behövde jag vinna tre för att gå plus mot bara två på singlar i Premier.

    SvaraRadera