tisdag 3 juli 2012

Det är inte en så bra dag..

Jag har försökt handla i matchen mellan Guarani och Ipatinga i Brasiliens serie B. Spelade 1:a @ 1,71 och hoppades på att kunna handla mig ur det hela inom en rimlig tid, men nollan hölls så i 85:e minuten köpte jag ut mig genom att spela X med förlust. Precis när detta var gjort så gick Guarani och gjorde mål, suck, förlusten vart 29% av insatsen.

8 kommentarer:

  1. Rullen backade med 2%, så det är inte så farligt. Och min vinst igår var större, samt att jag spelade in en del pengar i helgen. Tror ändå att min strategi var rätt..

    SvaraRadera
  2. Jag har analyserat min förlust lite mer, har svårt att acceptera ett nederlag. Och jag kan konstatera att det fanns två indikationer för att inte handla, dessa kommer jag att ta på större allvar i fortsättningen. Dels var det något för stor risk för 0-0 och sedan fick jag inte tag i någon målfördelning, vilket är rätt viktigt.

    SvaraRadera
  3. 0-0 är rätt ovanligt. Hur många matcher har gått innan du stötte på den här förlusten?.

    SvaraRadera
  4. Fem sex stycken iaf, så det är väl ett bakslag som man får ta. Bara dumt att inte ta hänsyn till detaljer. Min tanke är att handla om alla indikationer pekar för det i form av överodds, samt att det är stor sannolikhet att det kommer att gå vägen. Sen är det klart att förluster kommer komma, det är bara surt att dom gör det för att man är girig/slarvig.

    SvaraRadera
  5. Ok, för en 0-0 match på 5-6 försök är rätt ovanligt. Skulle tro att det är nere på åtminstone 10 i alla fall normalt sett. Och kollar du lite statistik borde det bli ännu mer. Tror att du gör rätt i att vänta så länge innan du köper ut dig i alla fall.

    SvaraRadera
  6. Om du börjar livespela sen så kan jag nog definitivt rekommendera basket. Pågår en match just nu mellan Ryssland och Dominikanska republiken som Ryssland borde vinna överlägset (gör de inte det så får jag verkligen äta upp mina ord sen).

    La ett spel när Ryssland gjort sina första poäng att Ryssland skulle komma först till 10 poäng under första quartern. Fick 1.18 för det. Den satt hur lätt som helst. De ledde med 10-4 innan halva quarten ens var färdigspelad. Tror att man kan mjölka de här matcherna rätt bra.

    SvaraRadera
  7. Jag tror att du har rätt och jag tror inte att basket är lika mycket spelat i som med fotboll, vilket borde ge överodds. Basket är den sport som jag har funderat på att försöka sätta mig in i efter fotbollen, men vill få bättre koll på den först.

    SvaraRadera
  8. 1,18 på ett självklart odds är väldigt bra..

    SvaraRadera