torsdag 21 juni 2012

Över-Under 2.5

En enkel metod är att spela över eller under innan matchstart, och sedan boka detsamma efter cirka en kvart till halvtimme.

Jag ska testa detta i matchen mellan England och Italien. Strategin är att spela under 2,5 nära matchstart och sedan vänta i upp till 20 minuter och sedan boka detsamma och få grönt. Siffrorna är till ens fördel, bara 2 av 14 mål totalt mellan lagen har förekommit i intervallet 0-30 och då ska sägas att inget av lagen har gjort eller släppt in mål under den första kvarten. England har dock gjort mål i intervallet 16-30, men Italien har inte släppt in något förens efter 60 minuter. Men med min tur så blir det nog tre mål inom loppet av fem minuter...

Funderar på att göra detsamma i Spanien - Frankrike matchen, men det är farligare. Dels har Spanien gjort mål i första kvarten, och dels har Frankrike släppt in mål i intervallet 16-30. Om jag gör detsamma som ovan här bör jag nog boka efter max 20 minuter och ha koll på matchen på TV.

2 kommentarer:

  1. Ett rimligt antagande är ju att alla kommer att spela rätt defensivt...

    SvaraRadera
  2. Tror absolut att du kan göra det i Italien-England. Mer tveksam däremot till Spanien - Frankrike. Man ska ha klart för sig att Spanien gjorde mål i första anfallet mot Irland, och att Frankrike inte är speciellt bra just nu.

    SvaraRadera