onsdag 20 juni 2012

Igångsättning

Jag sätter igång nu med mitt lilla experiment. Att gå på de säkra spelen och spela på 25 % av rullen per spel om spelen är rekade och 12,5 % av rullen per spel om spelen bedöms som säkra men inte är rekade. Jag startar med en rulle på 50 kronor, vilket innebär att ett spel i snitt ska ligga på 12.5 kronor. Kommer spela på damfotboll och norska cupen idag.

5 kommentarer:

  1. Det här ska bli spännande att följa. Då borde du ha en hundring om åtta dagar, om jag räknar rätt. Du kommer helt klart tjäna snabba pengar.

    SvaraRadera
  2. Ja, rent statistiskt borde jag ha det, men det är inte så troligt. Dels så fegar jag lite på de säkra matcherna just nu. Undvek att spela på Ekranas (litauiska ligan) idag pga dålig form. Dessutom så valde jag att bara spela på 3 matcher i norska cupen pga att statistiken från förra året var för knapp. Sen ska det också sägas att det inte går så jättemycket matcher att spela på just nu.

    Men det har börjat bra i alla fall. Har lagt 5 spel idag och de spelen har satt.

    SvaraRadera
  3. Det är bra, att vara försiktig är bara bra. Annars kan man lyckas boka Sverige, ligga på plus, och ändå förlora 1/3 av rullen.

    SvaraRadera
  4. Ökning på 1.72 kronor idag (tänkte fel, var egentligen 3 1/2 spel jag lade idag och inte 5), det innebär alltså att snittspelet inför imorn ligger på 12.93

    SvaraRadera
  5. Du ökar insatsen varje dag, det är modigt.

    SvaraRadera