fredag 19 oktober 2012

Om du undrar varför det varit så tyst, så kan jag säga att det har varit rätt mycket fritt fall senaste tiden. Jag vill tro att grundorsaken är att det pågår alldeles för mycket spel som jag inte har rekat. Som sagt, du får säga till om du hittar uppgifterna till William Hill som vi i så fall kan köra första systemet på. Det går ett par matcher imorn i så fall att spela på (Italien u17, Real Madrid och PSV).

7 kommentarer:

  1. Det är ju inte så kul. Tappar du på alla system?

    Jag hittar dom inte, men jag ska maila dom. Om jag inte misstar mig så har vi drygt 120 kronor där.

    SvaraRadera
  2. Nä, andra systemet står stilla och allt annat går back. Har i allmänhet alldeles för dålig koll på den typen av spel som går just nu. Skulle behöva ta ledigt ett par dagar och bara gå igenom en massa ligor.

    SvaraRadera
  3. Det låter som en vettig idé, jag ångrar att jag inte började med att simulera och reka. Man lär sig en del av det.

    Säg till om du behöver hjälp.

    SvaraRadera
  4. Bortsett från några enstaka spel nu den senaste månaden så hade nästan alla mina förluster kunnat undvikas om jag satt marginalerna på ett annat ställe, men i och med att det är första gången som jag spelar en säsong på många av de här serierna så vet jag inte riktigt var jag ska sätta gränserna som sagt. Fördelen är att nästa år kommer jag att veta vilken sorts spel jag ska reka på förhand och ungefär hur mycket spel jag kan förväntas lägga. Jag kommer att behöva hjälp, det är bara att säga till när du vill vara med på det.

    SvaraRadera
  5. Några andra ligor som visat sig vara rätt säkra och som går vår till höst är Uzbekistan, Guatemala och Kanada. Tror att även Singapore är det.

    SvaraRadera
  6. När som egentligen. Tänkte bara avsluta min simulering först, ska testa lite olika idéer.

    Men man skulle ju kunna ta någon dag och sitta och reka ordentligt på. Hur mycket spel kommer du upp i ungefär?

    SvaraRadera
  7. Det är väldigt olika, men i snitt kan man säga att det brukar hamna på 5-10 spelobjekt per dag. Runt 5 om jag går på säkerhet och runt 10 om jag tar ut marginalerna. Sedan kan jag mjölka en del av spelobjekten också. Just nu känner jag dock som sagt att jag har alldeles för dålig koll på många av de ligor som jag ska spela på, och en rekning är utan tvivel på sin plats, så fort det finns tid.

    SvaraRadera