lördag 6 oktober 2012

Det går åt helvete just nu. Har märkt att ytterligare två av mina spelvarianter inte är användbara. Kommer skita i att uppdatera andra systemet här tills trenden tydligt vänder, om den nu gör det.

5 kommentarer:

  1. Ligger på 305 kronor (345 som högst i tisdags). Så det är väl i sig inte så mycket pengar, men det känns väldigt illa. Har förlorat spel som gör att jag måste stryka flera varianter som jag hoppats mycket på. Bland annat vet jag inte om jag kommer kunna spela på bortamatcher öht i fortsättningen.

    SvaraRadera
  2. Jag låter tjatig, men du lär dig ju av det här. När du då går in med stora pengar så vet du ju var marginalerna ligger.

    Btw har du lust att träna nåt i veckan, tänkte gå på onsdag och fredag?

    SvaraRadera
  3. Jo, ja vet och det är därför som jag börjar med så små summor. Men jag känner mig ändå inte helt säker på att det här systemet kommer fungera. Däremot känner jag mig rätt trygg i att om det funkar som kommer jag att hitta det.

    Ett par juniormatcher att hålla ögonen på imorn. Slänger in Polen - San Marino första målet i första systemet imorn och Hollan - Malta garderat. Kan möjligtvis finnas en liten risk där iom att malta spelat bättre än vad jag tror, men den ska inte Holland förlora.

    Jag tränar varje dag nu. Tycker att vi kör så fort jag har fått labben godkänd, vilket jag hoppas att jag kan lyckas med på onsdag.

    SvaraRadera
  4. Det kommer du ju att göra, sen är det ju alltid en fråga om hur mycket plus man kan gå.

    San Marino är ett fint lag att spela mot...

    Toppen, hör av dig när du fixat labben så kör vi.

    SvaraRadera