onsdag 25 januari 2012

Överodds Ligue 1

Match Spel Gräns Odds
Nice - Montpellier 2 2,37 2,45
Evian - Bordeaux 1 2,63 2,7
Rennes - Marseille 1 2,27 2,8
Brest -PSG X 2,67 3,1
Valenciennes - Ajaccio X 2,63 3,55
Lyon - Dijon X 4,12 4,4

Kombination
1 Toulouse - Caen 1X
2 Lorient - Sochaux 1X
till 1,35

5 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att följa ditt överoddsspel. Tycker att såna här spel som Brest mot PSG känns väldigt rätt. Kombinationen är lite riskfylld men jag tror att den kommer sitta.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas det, framförallt behöver ju inte många sitta. Räcker med två till tre stycken och sannolikheterna ligger från drygt 20 till nästan 50 procent. Nackdelen är att det tar lite tid att räkna ut.

    Men funderar på om man inte skulle kunna spela på ett snittodds för dom senaste åren, ska testa att göra sådana spel när jag sammanställer ligor inför sommaren.

    Typ gränser för alla lag som varit i serien i två-tre år för 1X2 och u/ö och sedan spela på historiken. Man skulle då kunna bygga en matris med färdiga odds, och införa barriärer om spelen inte går in. På det sättet skulle man kunna täcka fler ligor, på väldigt liten tid.

    Har du några tips på ligor, funderar på Brasilianska, Svenska, Norska, Isländska, Japanska, Sydkoreanska och Irländska.

    Det här skulle ju, om det fungera, fungera i de flesta sporter som det finns statistik över.

    SvaraRadera
  3. Av de ligorna så är jag klart mest stabil i svenska, finska och norska plus möjligtvis irländska. De andra ligorna så har jag inte lyckats gå plus på någon på, men det behöver ju inte betyda så mycket eftersom vi spelar på olika spel.

    Men av de ligor som spelar höst till vår så har vi förutom de du nämner hela sydamerika. Där är det framförallt brasilien som gäller, de andra ligorna är bara konstiga eftersom de har en massa playoff och clausuras etc. Baltikum brukar vara klara favoritsegrar på låga odds. Kina har vi förstås. Sen vet jag inte hur det är med Sydafrika och alla asiatiska länder, typ Uzbekistan osv, men de spelar i alla fall också då. Även amerikanske ligan spelar då men den är bara konstig.

    Men visst, mitt tips är att du kollar på just de ligorna som du precis nämnde.

    SvaraRadera
  4. Vet inte om du såg det, men du var oerhört nära att sätta krysset på Lyon. Det stod 1-1 efter 80 minuter eller nåt.

    SvaraRadera
  5. Jag vet inte om du följde matcherna men du hade helt galen otur. Det hade lika gärna kunnat bli så att du satte allihopa Evian missade straff, Valenciennes släppte in mål i sista minuten osv.

    SvaraRadera