måndag 5 mars 2012

uppdatering

Om du undrar varför jag inte har skrivit saldot på mina konton senaste veckan så beror det på att de mer eller mindre står still. Bet365-kontot ligger på 66,28 nu efter att ha hoppat fram och tillbaka mellan 67 och 63 den här veckan. Jag tar mycket mer risker där nu än när jag spelade för ett par veckor sen. Försöker klämma in vänskapsmatcher och livespel på ligor och turneringar som jag inte kan något om.

3 kommentarer:

  1. Hur går det då? Det låter onekligen rätt riskabelt, om än att det nog går att tjäna på vänskapsmatcherna. Eftersom det borde bli en del skrällar där.

    SvaraRadera
  2. Jag vet. 66,97 nu. Uppskattningsvis hade det legat på omkring 70 om jag inte gett mig in i vänskapsmatcherna. Men som sagt jag vill ha spelvarianter som går hela tiden och då får man börja titta på vänskapsmatcher, juniormationer, damfotbollsmatcher och lag i andra världsdelar och längre ner i serierna. Det finns garanterat varianter som fungerar även där.

    SvaraRadera
  3. Det gör det nog, och jag tror att oddsen kan vara bättre. I synnerhet vad gäller de lägre ligorna i andra världsdelar.

    SvaraRadera