måndag 12 mars 2012

Tillstånd

Det har ju varit en galen bra helg. :-)

Helgens utdelning:
Singel +12.98
Dubbel +138.05
Trippel +498.26

Total utdelning:
Singel +33.75
Dubbel +214.08
Trippel +482.28

Total utdelning: +730.11

2 kommentarer:

  1. Oj, här märker man verkligen vilken skillnad det är mellan att köra singlar jämfört med dubblar och tripplar. Med tanke på att du spelade tripplar för 20 kronor den här helgen så skulle det alltså krävas över 20 veckor utan trippelvinst för att singlarna ska väga upp trippelvinsterna den här helgen, förutsatt att du skulle gå med vinst i singelspelet.

    För att singlarna skulle väga upp dubblarna bör det väl krävas ungefär 4-5 stycken dubbelfria veckor där du går plus på singlarna.

    Skulle nog ändå rekommendera att du fortsatte även med singlar och dubblar ett tag. Det skulle vara intressant att se över ett år eller så hur stor skillnaden blir mellan de tre varianterna. Och det kommer bli intressant att se i slutet på säsongen om du lyckas gå plus på tripplar i stort eller om det bara blev den här helgen som fick tripplarna att bli det bästa systemet.

    Det här är sjukt intressant f ö.

    SvaraRadera
  2. Jag ska fortsätta med alla tre typer, även över våren och sommaren. Sen går det nog att säga något om vad som är mest lönsamt i längden. Det enda man kan konstatera är att det går att ha rätt många omgångar om man kör trippel med förlust, för när vinsterna kommer blir dom galna. Enda problemet är att det krävs lite fler vinster för att det hela ska gå plus.

    SvaraRadera